Bouwbedrijf De Jong en Renkema

Bouwbedrijf De Jong en Renkema is gevestigd in de regio Marum – De Wilp. Ons werkgebied strekt zich uit over de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

In 2012 is het bouwbedrijf opgericht door Jelmer de Jong uit De Wilp en Martijn Renkema uit Marum. Een relatief jong bouwbedrijf, maar met jarenlange ervaring in de bouw. Zowel Jelmer als Martijn komen uit een echte bouwfamilie. Het bouwen zit in hun bloed en van kinds af aan zijn ze met de traditionele bouw opgegroeid.

Historie

Jelmer de Jong en Martijn Renkema werden beiden al op jonge leeftijd met hun vaders meegenomen naar de bouw. Een belangrijke leerschool, waar ze nog dagelijks profijt van hebben. Voor beiden was het een logische keuze om na de LTS en MTS van de bouw hun beroep te maken.

Na jarenlang bij een bouwbedrijf te hebben samengewerkt, hebben ze in 2012 de stap gezet om hun eigen bouwbedrijf op te richten. Jelmer had ondertussen zijn aannemersdiploma behaald. Met een eigen bouwbedrijf ging een lang gekoesterde wens in vervulling.

Onze werkzaamheden en specialisaties

(Traditionele) Nieuwbouw

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwbouwwoningen op traditionele wijze. Ook kunt u bij ons terecht voor houtskeletbouw woningen.

Verbouw en Renovatie

Voor verbouw en renovatie kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen het gehele traject. Bij ons kunt u rekenen op degelijk en ambachtelijk vakmanschap.

Onderhoud en Herstel

Voor het behoud van uw woning verzorgen wij uiteenlopende onderhoud- en herstelwerkzaamheden. Ook voor kleinere klusjes komen wij graag bij u langs!

Waarom kiezen voor

Bouwbedrijf De Jong en Renkema

uit Marum en De Wilp?

Jarenlange ervaring gecombineerd met degelijk, ambachtelijk vakmanschap en beheersing van alle facetten van de bouw, maakt dat u kunt vertrouwen op Bouwbedrijf De Jong en Renkema. Bovendien merkt u meteen de voordelen van een relatief klein bouwbedrijf in het persoonlijk contact en de flexibiliteit. Bouwbedrijf De Jong en Renkema selecteert zorgvuldig de onderaannemers waar ze me samenwerken. Alles is erop gericht om kwaliteit te bieden en ervoor te zorgen dat u tevreden bent.

HET TEAM

Jelmer de Jong

W.F. de Boerstraat 10
De Wilp
06-11771168

Martijn Renkema

Koppelpaarden 27
Marum
06-42236688