Onderhoud & Herstel

Voor het behoud van uw woning kunt u niet om onderhoud- en herstelwerkzaamheden heen. Naast nieuwbouwverbouw en renovatiewerkzaamheden, kunt u bij Bouwbedrijf De Jong en Renkema terecht voor de meest uiteenlopende onderhoud- en herstelwerkzaamheden aan uw woning. Wij zorgen ervoor dat het onderhoud goed en degelijk wordt uitgevoerd.

Klusjes

Soms zijn er van die kleine klusjes die u niet zelf kunt uitvoeren of waarvoor u eenvoudig de tijd ontbreekt. Ook voor deze kleinere klusjes komen wij graag bij u langs!

  • houtrot
  • gevel onderhoud
  • vernieuwen dakkapel
  • vernieuwen schoorsteen
  • vernieuwen dakpannen

Contact

Wilt u weten wat Bouwbedrijf De Jong en Renkema voor u kan betekenen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bouwbedrijf De Jong en Renkema is gevestigd in de regio Marum – De Wilp. Ons werkgebied strekt zich uit over de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Het voordeel van een kleinschalig bouwbedrijf

Bouwbedrijf De Jong en Renkema is een relatief kleinschalig bouwbedrijf. Wij zijn persoonlijk bij uw project betrokken en voeren bovendien de meeste werkzaamheden zelf uit. Daardoor kunnen wij tijdens het bouwproces voortdurend checken of we daadwerkelijk werken aan de best mogelijke oplossing.  Als ons gevoel zegt dat het anders moet, ook tijdens de verbouw, dan zullen we dat met u bespreken. Deze flexibiliteit is voor ons een kernwaarde die we dankzij onze kleinschaligheid kunnen waarborgen.

Recent project

  1. DeJongRenkema-15
  2. DeJongRenkema-14