Nieuwbouw woningen

Bouwbedrijf De Jong en Renkema is, naast onderhoud en renovatie, gespecialiseerd in het bouwen van nieuwbouwwoningen op traditionele wijze. Dankzij jarenlange scholing en ervaring in de traditionele bouw, staan wij garant voor ambachtelijke bouwkwaliteit van uw nieuwbouwwoning. Naast traditioneel gebouwde nieuwbouwwoningen kunt u ook bij ons terecht voor houtskeletbouw woningen.

Uw nieuwbouwwoning helemaal naar uw wens

Bij het bouwen van een nieuwbouwwoning zijn er veel zaken waar aan gedacht moet worden. Een veel gehoord gezegde is dat u twee maal een huis zou moet laten bouwen, voordat het helemaal aan uw wensen voldoet. Een tweede keer zou u precies weten waar u allemaal aan moet denken. Bij bouwbedrijf De Jong en Renkema denken wij daar heel anders over. Door met u mee te denken en op het juiste moment in het traject te wijzen op mogelijkheden en alternatieven, realiseren we samen met u een nieuwbouwwoning die volledig aan uw wensen voldoet.

Wij bouwen zowel traditioneel als houtskelet

  • woningen
  • woonboerderijen
  • garages
  • tuinhuizen
  • kapschuren
  • bedrijfspanden

Contact

Wilt u weten wat Bouwbedrijf De Jong en Renkema voor u kan betekenen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bouwbedrijf De Jong en Renkema is gevestigd in de regio Marum – De Wilp. Ons werkgebied strekt zich uit over de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Van ontwerp tot oplevering

Wij werken samen met architecten en tekenbureaus. Het gehele traject van ontwerp tot oplevering kunnen wij voor u verzorgen. Wij zorgen voor alle benodigde tekeningen en berekeningen, houden contact met de welstandscommissie en vragen de bouwvergunning aan. Wij werken uitsluitend met onderaannemers die, net als Bouwbedrijf De Jong en Renkema, staan voor ambachtelijke bouwkwaliteit. Bij ons is het vanzelfsprekend dat alle contacten met onderaannemers via ons lopen, zodat u maar één aanspreekpunt heeft.

In opdracht voor architecten

Wij werken ook veel in opdracht voor architecten. Wanneer u al een ontwerp heeft voor uw woning, zorgen wij voor het bouwen van uw nieuwbouwwoning. Wij nemen u het vele werk en alle zorgen uit handen.

Recent project

  1. DeJongRenkema-4
  2. DeJongRenkema-3

Duidelijke en transparante offerte voor nieuwbouwwoning

Wij willen voorkomen dat u tijdens of na de bouw voor onaangename verrassingen komt te staan, bijvoorbeeld omdat bepaalde werkzaamheden plotseling onder meerwerk vallen. Natuurlijk staat dit onze flexibiliteit tijdens de bouw niet in de weg. Indien we samen met u tot nieuwe inzichten komen, zullen wij er alles aan doen om dit mogelijk te maken. Eventueel hieruit voortvloeiende meerwerkkosten zullen wij in voorkomende gevallen vooraf uitvoerig met u bespreken.